romanianenglishfrancais

E-mail:

Mot de passe :

entrée >

NOUVELLES / DETAIL

30 May 2010

Echipa YourChoice lanseaza primele 2 sectiuni ale portalului HelpOnline.ro

Este vorba de seciunea de Director Web si sectiunea Lista Directoare.

1. Sectiunea Director Web: director-web.helponline.ro

Aceasta sectiune se vrea a fi unul din cele mai calitative directoare web, atat din punct de vedere acuratete infomatii cat si structurare informatii. Directorul permite 3 tipuri de inregistrari:
- Plan Standard: nu implica nici un fel de costuri, nu implica link reciproc, inregistrarea este 100% gratuita
- Plan Extra: nu implica costuri, insa implica introducerea unui link reciproc. Ca si avantaje site-urile din planul Extra vor avea listare prioritara fata de planul standard in cadrul categoriilor, cautarilor si etichetelor, in plus pot fi publicate si 2 link-uri interne in director
- Planul Premium: costa 120 Ron/an, nu implica link reciproc. Ca si avantaje site-urile din planul Premium vor avea listare prioritara fata de planul Extra si Standard in cadrul categoriilor, cautarilor, etichetelor, in plus pot fi publicate 4 link-uri interne in director.

Directorul afiseaza: page rank Google, page rank Alexa, numarul de pagini indexate in Google si Yahoo, numarul de back-link-uri Google si Yahooo, site listat sau nu in Dmoz, informatii contact proprietar site, compania care a realizat site-ul si tipul scriptului folosit.

Informatiile SEO (PR, IP, IBL, listare dmoz) se actulizeaza automat la 30 zile, insa poti fi actualizate si manual de orice utilizator al site-ului o data pe zi actionand butonul "Actualizare Seo" din pagina de detalii a unui site.

Fiecare site inregistrat poate primi o nota de la 1 la 5, conform unui vot (unicitate pe zi si IP).

Directorul afiseaza clasamentul site-urilor dupa vot, vizite si page rank.

Versiunea noua a directorului a importat o parte a site-urilor din versiunea veche (acum webdirectory.helponline.ro). Pentru a edita continutul unui site trebuie sa va creati un cont pe www.helponline.ro, apoi sa accesati seciunea "Verificare/Asociere proprietar site". Aceasta sectiune presupune downloadarea unui fisier html si uploadarea acestui in site-ul utilizatorului-webmaster. Dupa uploadare se va actiona butonul "verifica/ascociaza".

2. Sectiunea Lista Directoare: lista-directoare.helponline.ro

Aceasta sectiune ofera doua liste: lista directoarelor web romanesti si lista directoarelor web straine ordonate dupa pr google, pr alexa si media voturilor.

HelpOnline.ro afiseaza informatii privind costurile (inregistrare free, inregistrare in conditia publicarii unui link reciproc, inregistrare cu plata) si tipurile (necesita sau nu crearea unui cont de membru) de inregistrare in directoare.


Portalul HelpOnline.ro va continua cu urmatoarele sectiuni: o lista a scripturilor web pentru realizarea de site-uri (blog-uri, forumuri, magazine virtuale, directoare web, anunturi, ...), catalog firme, centre de interes, articole, divertisment, jocuri, horoscop, vremea, curs valutar si alte resurse utile.
Echipa YourChoice lanseaza primele 2 sectiuni ale portalului HelpOnline.ro
Echipa YourChoice lanseaza primele 2 sectiuni ale portalului HelpOnline.ro
Echipa YourChoice lanseaza primele 2 sectiuni ale portalului HelpOnline.ro

arriere
web services, web solutions, web design, web development, logo, identity, multimedia, seo, sem, copyright, maintenance, hosting